Menu

06.07-10.07.20

Kuupäev

 Hommikusöök

Lõunasöök

 Õhtuoode

6.juuli

Tatrapuder 120/200
hapukoorekaste 30/50
Kakaojook 120/150
Sepik 15/20

Vahepala 10:00:
Pirn 60 ( PRIA)

Rassolnik sealihast 180/250
Hapukoor 10/20
Mannavaht 100/120
Piim (PRIA) 100/150
Leib 20/40

Makaronid hakklihaga
120/150
Sepik 20
Õunakompott 120/150

7. juuli

Piima-hirsisupp 150/250
V/leib lihapasteediga 20/5/15
25/5/20

Vahepala 10:00
Nuikapsas 40/60 ( PRIA)

Kala poolakastmes 100/120
Riis 120/180
Porgandisalat mahlakastmes 30/60
Leib 20/40
Piim (PRIA) 120/220

Roheliste puuviljade ja
spinati mahedik 150/250
Röstitud saiakuubikud
40/60

8. juuli

Neljaviljapuder 150/200
Vaarikamoos 30/50 Või 5
Morss siirupist 150/220

Vahepala 10:00
Õun (PRIA)  40/60

Kartuli-oasupp sealihast 180/250
Pannkoogid 60/100
Maasika-toormoos 40/50
Leib 20/40

Keedetud muna 1 tk
V/leib kiluvõiga
20/15 40/25
Viljakohvijook 150/220
Melon 60

9. juuli

Piima-nuudlisupp 180/250
V/sepik juustuga
15/5/10 25/5/15

Vahepala 10:00
Porgand (PRIA) 40

Ahju kana 60/80
Kartulipuder 100/180
Hapukapsasalat 30/50
Leib 20/40
Morss 120/180

Kaneelisai 60/80
Piim (PRIA) 120/180
Banaan 40/50

10. juuli

Kaerahelbe-marjapuder
150/200
Sai 20/25
Apelsinimahlajook
150/200

 Vahepala 10:00
Värske kurk(PRIA) 60

Kartuli-makaronisupp sealihast
180/250
Porgandi-kohupiimavorm
100/150 , hapukoor 20/40
Leib 20/40

Pajaroog köögiviljade
ja läätsedega 120/200
Leib 20/40
Piim (PRIA) 150/200

Toitaineid sööjategruppide kaupa

(Viie päeva keskmine tarbimine )

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

/ % /  %

Süsivesikud / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Rasvad / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Valgud / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Kiudained / % soovituslikust kogusest

 %

 %

 

13.07-17-07-20

Kuupäev

 Hommikusöök

 Lõunasöök

 Õhtuoode

13. juuli

Rukkihelbepuder
suure kiudainesisaldusega
150-200
Vaarika-mustsõstramoos 20/25
Koolipiim 150/200

Vahepala 10.00
Pirn 60 ( PRIA)

Kana-paprikasupp 200/250
Vormileib 20/40
Leivavaht 120/170
Rõõskkoor 10% 50/70

Ahjukartul juustuga 150
Hapukoorekaste tilliga
50/70
Tee suhkruga 150/200

14. juuli

 Piima-makaronisupp
180/250
V/sepik keedusingiga
20/15/5 25/20/5

Vahepala 10.00
Värskekurk 50 (PRIA)

 Hakk-kotlet (sealihast) 60/80
Kartulipüree 120/250
Kapsa-porgandi salat õliga 50/60
Peenleib 20/40
Piim (PRIA) 120/200

 Omlett värskete
ürtidega 80/90
Sai 25
Puuviljatee 150/200
Viinamarjad 60

15. juuli

 Täistera kaerahelbepuder võiga
150/200
Kodune sepik 20/25
Piim (PRIA) 150/200

Vahepala 10.00
Õun (PRIA) 50

 Kartuli-läätsesuppsupp sealihaga
180/250
Seemneleib 20/40
Mahlatarretis 80/150
Rõõskkoor 35% (vahustatud)
20/40

 Porgandi-kohupiimavorm
100/150
Hapukoor 12/20
Pirnijook 120/200

16. juuli

Piima-hirsisupp 180/250
V/sepik juustuga
20/12/5 25/20/5

Vahepala 10.00
Porgand (PRIA) 60

Asuu sealihast 100/120
Makaronid 120/180
Peenleib 20/25
Keefir (PRIA) 100/200
Tomatilõik 20/40

Viineripirukas 60/80
Tee sidruniga
120/180
Melon 50

17. juuli

Kodujuust hapukoorega
100/150
Kodune sepik 20/25
Kakaojook piimaga 150/200

 Vahepala 10.00

Nuikapsas (PRIA)30

Kalasupp ( lesta) 180/250
Hapukoor 12/ 20
Õuna-saiavorm 100/150
Piim (PRIA) 150/200
Leib 20/40

Ühepajatoit sealihaga
120/150
Leib 15/25
Marjajook 120/200

 

Toitaineid sööjategruppide kaupa

(Viie päeva keskmine tarbimine )

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

/  % /  %

Süsivesikud % soovituslikust kogusest

 %

%

Rasvad % soovituslikust kogusest

 %

%

Valgud / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Kiudained (g) / % soovituslikust kogusest

 %

%

 

20.07-24.07.2020

Kuupäev

 Hommikusöök

Lõunasöök

 Õhtuoode

20. juuli

Kohupiimakreem maitsestatud
120/200
Kakaojook 150/200
Sepik 25

10.00 vahepala:
Värske kurk 60 ( PRIA)

Punapeedisupp sealihast 180/250
Hapukoor 20/30
Kama-keefiritarretis marjadega
120/200
Leib 20/40

Mannapuder
kirssi kisselliga
120/120 200/200
Viinamarjad 40/60
Küpsis 9

21. juuli

Tatra-piimasupp 180/250
Võileib keeduvorstiga 20/5/15
25/7/20

10.00 vahepala:
Nuikapsas 40/60 ( PRIA)

 

Kanakaste porgandi ja ubadega
100/150
Riis 150/200, Tomatilõik 20/30
Leib 20/40
Piim (PRIA) 150/250

Vinegrett 150/180
Leib 15/30
Banaanijogurt
150/200

22. juuli

Hirsipuder võiga
150/220
Morss siirupist 150/220
Sai 15/25

10.00 vahepala:
Õun 40/60 ( PRIA)

Hernesupp sealihast 180/250
Kohupiimavorm 100/150
Maasika toormoos 20/50
Leib 20/40

Lihapirukas 60/80
Piim (PRIA) 150/200
Melon 40/60

23. juuli

Piima-nuudlisupp 180/250
Võisepik juustuga
20/5/10 25/7/15

10.00 vahepala:
Porgand (PRIA) 40

Pikkpoiss sealihast 60/80
Hautatud peedid õuntega
120/180
Koorekaste 40/50
Morss 120/200
Leib 20/40

V/leib kiluga 20/5/10
25/7/15
Kartulipüree 120/150
Tee suhkruga 120/5
200/7

24. juuli

Naturaalne omlett 120/150
Sepik 15/25
Maasikajogurt 120/200

10.00 vahepala:
Pirn (PRIA) 40/60

Kuldne kalasupp 180/250
Õuna-porgandikissell 120/150
Vahukoor 20/50
Leib 20/40

Hautatud köögiviljad
hakklihaga (sealiha)
120/150
Leib 20/30
Piim (PRIA) 120/150

 

Toitaineid sööjategruppide kaupa

(Viie päeva keskmine tarbimine )

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

/ %

 /  %

Süsivesikud % soovituslikust kogusest

 %

 %

Rasvad  % soovituslikust kogusest

 %

 %

Valgud % soovituslikust kogusest

 %

 %

Kiudained (g)/ % soovituslikust kogusest

 %

  %