Menu

 

 3.05.-7.05.2021

Kuupäev

 Hommikusöök

Lõunasöök

 Õhtuoode

3. mai

Rukkihelbepuder 150/200
Piim (PRIA) 150/200
Moos 25

Vahepala 10:00:
Õun (PRIA) 80

Köögiviljasupp veiselihaga 180/250
Leib 40/20
Mustikasupp 100/150
Röstitud saiakuubikud 10/15

Kartuli-hakklihavorm 80/120
Hapukoor 12
Sepik 12/25
Tee 150/200

4. mai 

Makaroni-piimasupp 180/250
Sepik toorjuustuga 20/10 25/10

Vahepala 10:00
Porgand (PRIA) 80

Risoto kanalihast, kõrvitsaga 200/250
Kapsa-õunasalat mahlaga 60/80
Leib 20/40
Banaani-maasikasmuuti 150/200

Kartuli-kohupiimakotletid 80/100
Hiina kapsa, kurgi ja tomati salat hapukoorega 80/100
Piim (PRIA) 150/200

5. mai

Odrahelbepuder 150/200
Kakaojook 150/200
Moos 25

Vahepala 10:00

Värske kurk (PRIA) 60/80

Kodune seljanka sealihast 180/250
Leib 20/40
Õunavorm 80/100
Piim (PRIA) 80/150

Ühepajatoit 100/150
Sepik 20/25
Morss 150/200

6. mai

Piima-hirsisupp 180/250
Leib rohelise ürdivõiga 20/5 30/7

Vahepala 10:00

Nuikapsas (PRIA) 40/60

Hakkliha-riisipallid tomatikastmes 60/80
Kartulipüree 100/150
Värske kurgi salat õlikastmega 50/70
Seemneleib 40/20
Morss 150/200

Hapukoorene Merineitsi kook 80/100
Viljakohvijook 150/200

7. mai

Tatrahelbepuder 150/200
Piim (PRIA) 150/200

Vahepala 10:00
Pirn (PRIA) 80

Kana-nuudlisupp 180/250
Leib 20/40
Kohupiimavorm 80/100
Mahlakissell õunamahlast 80/100

Omlett värskete ürtidega 80/100
Kakaojook 150/200
Võileib värske kurgiga 20/15/5 25/20/7

(Viie päeva keskmine tarbimine )Toitaineid sööjategruppide kaupa

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

934 /100% 1266 /91,1%

Süsivesikud / % soovituslikust kogusest

100 %

98,6 %

Rasvad / % soovituslikust kogusest

100  %

100 %

Valgud / % soovituslikust kogusest

103 %

104 %

Kiudained / % soovituslikust kogusest

100 %

100 %

 

 10.05.-14.05.2021

Kuupäev

 Hommikusöök

Lõunasöök

 Õhtuoode

10. mai

Kaerahelbepuder 150/200
Kakaojook 150/200
Maasikamoos 25

Vahepala 10:00:
Kurk  (PRIA) 80

Peedisupp sealihaga 180/250
Leib 40/20
Mannavaht õunamahlast 100/150
Piim (PRIA) 100/150

Spagetid suitsupeekoni ja munaga 120/180
Puuviljatee 150/200

11. mai

Tatra-piimasupp 180/250
Võileib keeduvorstiga 20/15/3 25/20/3

Vahepala 10:00
Nuikapsas (PRIA) 80

 

Riis 130/200
Kalapoolakaste 100/125
Värske kurgi salat hapukoorega 50/60
Leib 20/40
Keefir (PRIA) 150/200

 

Sõrnikud 80/100
Hapukoor 12
Maasikakompott 150/200

12. mai

Mannapuder kõrvitsaga 150/200
Piim (PRIA) 150/200

Vahepala 10:00
Õun (PRIA) 60/80

Külasupp 180/250
Leib 20/40
Kama-banaanikohupiimavaht 100/150
Mustikad 30/50

Porgandipirukas 80
Kakaojook 150/200

13. mai

Odratangu-piimasupp 180/250
Võileib värske kurgiga 20/15/3 25/20/3

Vahepala 10:00
Pirn (PRIA) 40/60

Hautatud kartul sealihaga 180/250
Hapukapsasalat rohelise sibulaga 40/60
Piim (PRIA) 150/200
Leib 20/40

Ahjusai juustuga 50/80
Keefirismuuti kama ja marjadega 180/220

14. mai

Riisipuder 150/200
Piim (PRIA) 150/200
Vaarikamoos 25

Vahepala 10:00
Porgand (PRIA) 80

Hakklihasupp veisehakklihaga 180/250
Leib 20/40
Jogurti-puuvilja-küpsisetarretis 100/150
Maasika-toormoos 25

Mulgipuder lihaga 150/200
Leib 20/40
Keefir 150/200

(Viie päeva keskmine tarbimine )Toitaineid sööjategruppide kaupa

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

985 /103 % 1360 /97,9 %

Süsivesikud / % soovituslikust kogusest

100 %

100 %

Rasvad / % soovituslikust kogusest

98,9 %

100 %

Valgud / % soovituslikust kogusest

104 %

104 %

Kiudained / % soovituslikust kogusest

100 %

100 %

 

 17.05.-21.05.2021

Kuupäev

 Hommikusöök

Lõunasöök

 Õhtuoode

17. mai 

 

Vahepala 10:00:

 

 

18. mai

 

Vahepala 10:00

 

 

19. mai

 

Vahepala 10:00

 

 

20. mai

 

Vahepala 10:00

 

 

21. mai

 

Vahepala 10:00

 

 

(Viie päeva keskmine tarbimine )Toitaineid sööjategruppide kaupa

 

 Sõimerühm

Aiarühm (5-6 a.)

Energia, kcal / % soovituslikust kogusest

  / %  /   %

Süsivesikud / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Rasvad / % soovituslikust kogusest

  %

 %

Valgud / % soovituslikust kogusest

 %

 %

Kiudained / % soovituslikust kogusest

  %

  %